Your Site Name featured on One Page Love

igiena dintr-o

singura sursa

Contactati "ESC-PUR" acum, pentru a face lumea mai curata

Cotactati-ne

despre noi

de ce "ESC-PUR"?

Compania ESC-PUR lucreaza pe piata serviciilor curatenie profesionale din anul 2004 si este lider pe piata Moldovei in domeniul curateniei profesionale, a ingrijirii imobilelor, oficiilor si incaperilor. Lucrarile se efectueaza cu ajutorul detergentilor si echipamentulor profesionale, care permit indeplinirea lucrarilor la cel mai inalt nivel. Ne concentram pe nevoile si dorintele clientilor sai, imbunatateste calitatea de curatare, extinde gama de servicii, introduce tehnologii noi pentru curatarea, mentine inalta eficienta si mobilitat In fiecare zi curatim o zona peste 300 000 m.p., servind centre de afaceri, birouri, banci, saloane de frumusete si altele! Personalul calificat, echipamentul modern, mobilitate si coordonarea actiunilor la toate etapele de lucru, ofera clientilor nostri un nivel ridicat al serviciilor.

Servicii

Oferim servicii cum ar fi: curatenie de intretinere, curatenie dupa renovare, curatanie de singura data, curatenie generala, curatarea birouri, curatarea magazinelor, curatarea apartamente, curatarea spatiilor industriale, curatarea suprafetelor greu accesibile, gestionarea imobililor. "ESC-PUR" garanteaza clientilor sai abordare personalizata, confortul si conditii exclusive. Personalul calificat "ESC-PUR", desfasoara activitate cu echipamente profesionale de inalta calitate, cu aplicarea produselor chimice pur ecologice, producatorilor renumiti ECOLAB, SANITEC, TENNANT, LAVOR PRO, ARICASA, IPC EUROMOP, etc.

Persoane fizice

Prestam servicii curatenie in apartamente, vile, case: servicii de curatenie generala, servicii de curatenie de intretinere, servicii de curatenie post-construct, servicii de curatenie si spalare mecanizata a pardoselii, spalare exterioara cladiri cu alpinisti, deszapezire, etc. Rapid si sigur, garantam calitatea, pret avantajos. Lucram cu utilaje si solutii profesionale.

Persoane juridice

Asiguram administrarea si intretinerea in conditii eficiente cladirilor cu destinatii diverse cum ar fi: centre comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, banci, spitale, etc. Prestam servicii de curatenie cu o frecventa zilnica, saptamanala, lunara sau la cerere - generala, ocazionala. Spalarea fatadelor. Personal calificat, tehnica si solutii profesionale.

Livrare la client

La solicitarea clientului livram: echipamente si consumabile profesionale producatorilor renumiti si recunoscute pe plan european si anume: gama ECOLAB la solutiile profesionale de curatenie provenita din Germania, gama IPC la ustensile si gama Lavor PRO si Hoby la echipamente de curatenie cu provenienta din Italia consumabile LUCART - hartie igienica si prosoape din Italia.

Sunt lucruri pe care le stim, dar asta nu inseamna ca nu mai avem de invatat. Ganditi-va doar ca in Austria, serviciile private de curatenie functionau din anii 60 secolul trecut, deci imaginati-va ce distanta imensa este fata de Republica Moldova.

Informatie

Francezii in schimb nu sunt foarte avansati, dar asta din cauza fortei de munca, provenita din tarile vorbitoare de franceza din Africa, unde exista o alta cultura, o alta civilizatie, o alta viziune despre curatenie.

Informatie

In SUA, de exemplu, angajatii nu au voie sa-ti lase pe birou documentele curente, ci sa le tina incuiate in rollbox-uri sau dulapuri. Toate birourile sunt eliberate de hartii la plecarea din cladire. Astfel, misiunea personalului de curatenie se simplifica considerabil.

Informatie

In tari dezvoltate, bateriile nu se arunca la gunoi, sunt aduse la magazin sau in cutii de colectare.La plecare din fast food-uri clientii arunc? recipienti ce ram?ne pe tava in 3 cosuri de gunoi corespunzatoare.

Informatie

Consultatii gratuite!

La solititarea clientului specialistul nostru se deplaseaza la fata locului indicat de client, face masuratorile si o evaluare a situatiei dupa ce clientului este prezentata oferta

Pretul lucrului variaza in functie de obiect, volumul de lucrari necesare si evident de exigentele clientului.

Cu noi economisiti timpul si bani!

Specialistii nostrii va vor contacta in cel mai scurt timp